TERTIPU cover
TERTIPU cover

TERTIPU Lyrics Meanings
by INDIEMICE

48

TERTIPU Lyrics

Waktu itu kita berdua
Ku berkata i love you very much

Thank you babe indahnya hari hari ku rasakan semenjak kau terima cintaku ini
Hari-hari yang dulu ku rasa sepi kini berseri kembali seakan dunia ini hanya kita yang miliki

saat itu saat itu baby
kau berkata i love you too u u u yeah
Dalam hati di dalam hati ini
Oh baby kau tertipu what?! oh no,

Oh baby ho baby kau tertipu
Kautertipu karna hasrat cintamu
Hati yang ku beri tak sepenuh hatiku

Di alam nyata ini kaulah pujaan hati
Dalam hidupku ini kaulah penyeri diri
Bila ku pejamkan mata ku terlihat wajahmu
Tika ku hela nafas ku terhidu harum mu
Dalam tiduraku pun hanya termimpi dirimu
Demi cintaku padamu ku serahkan segalaku
Sungguh ku tak sangka sungguh tak ku duga
Semua yang kau lakukan hanyalah sandiwara
Namun hidup ku ini bukan hanya untukmu
Dalam diam aku pun selalu menduakanmu
Bila saat aku jatuh ku takkan larut jauh
Lautan air mata takkan pernah singgah
Kerna semua liku cinta akan ku hadapi segala mimpi buruk akan berseri kembali
Ku kan cepat mencari pengganti dirimu
Oh baby ku takkan tertipu Oh baby oh baby kau tertipu kau lah tertipu
Padan muka awak padan muka awak jugak

Apakah ini yang dinamakan cinta kita saling berdusta kita saling mendua
Mengapa tidak ada jujur antara kita mengapa kita tidak bisa bersatu selamanya

Cukuplah sudah kita akhiri disini saja kita tak ditakdirkan untuk hidup bersama

Kau tertipu karna hasrat cintamu
Hati yang ku beri tak sepenuh hatiku
Mencintai diriku bagaikan permaisuri
Hati yang ku beri hanya untuk sementara

Writer(s): HADI, NB
Copyright(s): Lyrics © NSR Music Publishing Sdn Bhd
Lyrics Licensed & Provided by LyricFind

What's Your Interpretation?

Attach an image to this thought

Drag image here or click to upload image

End of content

That's all we got for #

Lyrics Discussions

Hot Tracks

by Yella Beezy

0

19